Baux Akoestische 3D Pixel

€23,84
Akoestische tegel Pixel van Baux krijg door toepassing van de 3 verschillende diktes en 20 kleuren een extra dimensie en maakt de wand tot een echte eyecatcher!
In winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken

Afmetingen:

3D Pixel Square 25mm dikte x 290 mm x 290 mm (minimum bestel aantal van 5 stuks)

3D Pixel Square 50mm dikte x 290 mm x 290 mm (minimum bestel aantal van 5 stuks)

3D Pixel Square 70mm dikte x 290 mm x 290 mm (minimum bestel aantal van 5 stuks)

Introducing BAUX 3D Pixel - A new acoustic dimension from BAUX on Vimeo.

Baux Akoestische Tegels

De Baux akoestische hout tegels zijn uniek omdat het gemaakt is van 100% recyclebaar houtwolcement. Door verschillende tegels te combineren is het mogelijk om een uniek ontwerp te plaatsen. Ideaal aan de producten van Baux is dat ze anders dan andere akoestische producten geschikt zijn om ook in ruimtes te plaatsen die vochtiger zijn zoals badkamer of open keukens in de horeca.

De akoestische houttegels hebben een bepaalde PH-waarde waardoor schimmels zich niet kunnen nestelen in het materiaal, daarnaast zal het hout hierdoor niet rotten. Het materiaal is waterbestendig en egaliseert de luchtvochtigheid door vocht uit de lucht op te nemen, maar ook af te stoten. Hierdoor is heeft het een positieve impact op het binnenklimaat.

De houttegels hebben ook een thermische functie. Deze kunnen ook worden ingezet voor de besparing van de energierekening. Het houtwol slaat namelijk warmte uit de omgeving op en stoot het uit op het moment dat de temperatuur daalt. Uiteraard is het materiaal ook brandwerend.

De emissies van de panelen zijn zeer laag. Dit maakt Baux geschikt voor de meeste omgevingen. Ook is het geen probleem op de panelen schoon te maken met een stofzuiger. Het materiaal kan hier prima tegen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen