Akoestiek Label B

Akoestiek Label B

Scoort 9 of 10 punten. Ze scoren iets minder hoog op de een aantal van de vier criteria dan producten met akoestiek label A, maar zijn nog steeds van uitmuntende kwaliteit. Bekijk hier alle producten met akoestiek label B.

Sorteren op:
Sorteren op:

Waarom hebben deze producten akoestiek label B?

De producten in deze groep hebben allemaal het akoestiek label B, wat inhoudt dat ze erg hoog scoren op alle categorieën. Uit de test met de absorptiewaarde moet een score van A of B komen; wanneer uit deze test een A komt, wordt er ingeleverd op een andere categorie. Dit hoeft geen nadelige invloed te zijn, want nergens scoren de producten in akoestiek label B minder dan twee van de drie punten.

Soorten producten met akoestiek label B

In deze groep staan vele verschillende soorten producten. Denk daarbij aan wand- of plafondpanelen, bureauschermen en akoestische verlichting. Het is afhankelijk van de ruimte welk soort product het beste past: hoe groot is de ruimte en in hoeverre moet de akoestiek verbeterd worden? Met de producten van akoestiek label B zit er altijd een oplossing bij op alle punten voldoet aan de vraag.

Waarom kiezen voor een product met akoestiek label B?

De producten met akoestiek label B vormen een mooie mix van design en functionaliteit. Nog steeds hebben deze producten een hoge akoestische absorptiewaarde, waardoor ze uitstekend te gebruiken zijn in ruimtes met een matige tot slechte akoestiek. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen en hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Weet je niet zeker welk product geschikt is voor jouw ruimte? Maak dan een afspraak voor een akoestische meting door onze partner Post Acoustics. Zij meten de akoestiek in de ruimte en kunnen op basis daarvan een op maat gemaakt advies uitbrengen.