Akoestiek Label C

Akoestiek Label C

Scoort 7 of 8 punten en doen het prima op de akoestiek schaal. Elk product met akoestiek label C scoort namelijk op meerdere criteria twee van de drie punten!

Sorteren op:
Sorteren op:

Akoestiek label C

De producten met het akoestiek label C scoren prima op de akoestiek schaal. Elk product met akoestiek label C scoort namelijk op meerdere criteria twee van de drie punten. Vaak doen ze het of qua absorptiewaarde goed maar zijn het kleine oppervlakte of natuurlijk andersom. Producten met akoestiek label C kunnen geluid daardoor nog goed absorberen. Omdat ze waarschijnlijk wat minder punten behalen op duurzaamheid of prijs-kwaliteitverhouding, vallen ze in akoestiek label C.

Verschillende soorten producten met akoestiek label C

Er vallen allerlei soorten producten binnen de categorie van akoestiek label C. Denk hierbij aan wand- of plafondpanelen die dankzij hun grote akoestische oppervlakte de hoogste score behalen in die categorie. Maar ook akoestische verlichting en scheidingswanden kunnen het akoestiek label C krijgen. Bij elk product staat vermeld hoe het akoestiek label is verkregen, dus zo kan je nog beter je keuze maken voor het perfecte product.

Waarom kiezen voor een product met akoestiek label C?

Producten met een akoestiek label C vormen een hele goede tussengroep wat betreft het aanbod van akoestische producten. Zo hebben alle producten een goede score op de test van de absorptiewaarde (twee van de maximaal drie punten) en scoren ze gemiddeld op de drie andere categorieën. Zo weet je zeker dat je een akoestisch product aanschaft dat de akoestiek in een ruimte flink verbetert tegen een gunstige prijs.

Welk akoestisch product is het beste in deze ruimte?

Als je een kamer, kantoor of andere ruimte hebt waarbij je merkt dat de akoestiek niet optimaal is, wil je deze graag verbeteren. Het kost namelijk veel energie om in een dergelijke ruimte te verblijven. Om er zeker van te zijn dat je het juiste akoestische product aanschaft, kan onze partner Post Acoustics een nagalmmeting uitvoeren. Naderhand weet je precies hoe de ruimte nu scoort en welke producten het beste helpen om de akoestiek te verbeteren.