Baux Akoestische Bio Pulp Panelen

€922,02
Stukprijs: €0,00 /
Pakket van 6 Baux akoestische biopulp panelen . Volledig biologisch geproduceerd. Een duurzame en betaalbare oplossing verkrijgbaar in drie patronen en in drie verschillende tinten wit.
In winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken

BAUX Akoestische Pulp Panelen

De pulp panelen zijn gemaakt van duurzaam geoogste Zweedse sparren, gerecycled water, aardappelzetmeel, plantaardige was en schillen van citrusvruchten. Er zijn geen chemicaliën gebruikt in het productieproces.

Het 100% biogebaseerde BAUX Acoustic Pulp-paneel is het eerste paneel ter wereld die de prestatie-eigenschappen van geluidsabsorptie, veiligheid en duurzaamheid compromisloos combineert met duurzaamheid en moderne esthetiek.

Kleur en gebruik

Het toevoegen van verf zou de visie van BAUX om een ​​product op 100% biologische basis te creëren in gevaar hebben gebracht. In plaats daarvan wordt met BAUX Acoustic Pulp kleur verkregen met verschillende percentages tarwezemelen: 0, 5 en 30%. Samen met de drie origami-patronen zijn er negen kleurenpatrooncombinaties en eindeloze mogelijkheden om te mixen, matchen en harmoniseren met verschillende ruimtedesigns. Het uiteindelijke effect is een organische uitdrukking van karakter en kleur, zonder enige chemicaliën.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen