Akoestische Hanglamp BuzziChandelier Plain

€2.242,00
BuzziChandelier Plain is een akoestische hanglamp met een doorsnede van 78 cm. Deze hanglamp herinterpreteert de traditionele lantaarn met een trompe l'oeil-afwerking. Kies je voor BuzziFelt geef dan hier onder de kleur aan.
In winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding ***

Productinformatie

Een eigentijdse versie van de Moorse lantaarn gemaakt van BuzziFelt, die sfeer aan een kamer geeft en tegelijkertijd de akoestiek helpt verbeteren. Het is een uniek ontwerpstatement of combineer meerdere samen voor extra romantiek. Kies uit het felle kleurengamma van BuzziFelt of kies voor bedrukt vilt. Het is het ideale designstuk en akoestische verlichtingsoplossing voor kantoren, restaurants, lounges en hotels. Maar hij staat net zo goed prachtig boven eetkamertafels in huis.

Ondanks zijn lichtgewicht ontwerp heeft het vilten lichaam een groot oppervlak voor een betere opname. Met een cilindrisch ontwerp wordt het geluid opgesloten in het ronde lichaam en verder geholpen door de luchtspleten tussen de vilten cilinders. De ronde vorm vermindert op zijn beurt het geluid van alle kanten. Combineer verschillende ophanghoogtes om te voorkomen dat het geluid zich verplaatst in grote ruimtes met hoge plafonds.


Met deze handige tool van BuzziSpace is het mogelijk de verschillende kleuren en prints te proberen.

Voer vervolgens in het veld hier boven de gewenste opties in

Afmetingen

Diameter 78 cm x hoogte 75 cm

Lichtspecificaties

50/Hz | 2700 K | 4800 Lumen | CE/CB gecertificeerd

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen