Akoestische Hanglamp BuzziChandelier Plain

€2.242,00
Doorsnede 78 cm. BuzziChandelier Plain is een akoestische hanglamp herinterpreteert de traditionele lantaarn met een trompe l'oeil-afwerking. Gemaakt van BuzziVilt.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen Diameter 78 cm x 75 cm
Materiaal petfelt
Installatie hangend
Verlichting 50/Hz, 2700 K, 4800 Lumen, CE/CB gecertificeerd
Modulair nee

Kies de stofcollectie en kleur

Met deze handige tool van BuzziSpace is het mogelijk de verschillende kleuren en prints te proberen.

Voer vervolgens in het veld hier boven de gewenste opties in

Productbeschrijving:

Een eigentijdse versie van de Moorse lantaarn gemaakt van BuzziFelt, die sfeer aan een kamer geeft en tegelijkertijd de akoestiek helpt verbeteren. Het is een uniek ontwerpstatement of combineer meerdere samen voor extra romantiek. Kies uit het felle kleurengamma van BuzziFelt of kies voor bedrukt vilt. Het is het ideale designstuk en akoestische verlichtingsoplossing voor kantoren, restaurants, lounges en hotels. Maar hij staat net zo goed prachtig boven eetkamertafels in huis.

Ondanks zijn lichtgewicht ontwerp heeft het vilten lichaam een groot oppervlak voor een betere opname. Met een cilindrisch ontwerp wordt het geluid opgesloten in het ronde lichaam en verder geholpen door de luchtspleten tussen de vilten cilinders. De ronde vorm vermindert op zijn beurt het geluid van alle kanten. Combineer verschillende ophanghoogtes om te voorkomen dat het geluid zich verplaatst in grote ruimtes met hoge plafonds.