Akoestische Hanglamp BuzziLight Mono

€770,00
Diameter 65 cm x hoogte 63 cm. De akoestische hanglamp BuzziLight Mono is duidelijk afgeleid van een lantaarn. Door de bolle vorm met uitgesneden stroken krijgt elke ruimte een sprookjesachtige sfeer.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label C
Absorptiewaarde **
Akoestische Oppervlakte **
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen Diameter 65 x 63 cm
Materiaal vilt
Installatie plafond, hangend
Verlichting ja, 120V 60Hz E26 fitting Max. 100W incandescent, Max. 20W LED
Modulair nee

Kies de stofcollectie en kleur

BuzziLight Mono is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Met deze handige tool van BuzziSpace kun je eenvoudig de verschillende opties bekijken. 

Productbeschrijving

Deze lichtgewicht geluidsabsorberende lamp is er één met een eigen karakter. Het is een akoestische, decoratieve hanglamp gemaakt van een enkele laag BuzziFelt. De BuzziLight Mono was de eerste akoestische verlichtingsoplossing die in 2008 door BuzziSpace werd gelanceerd. De lamp communiceerde meteen de missie van BuzziSpace en bracht de behoefte aan diffuus licht, plezier en akoestiek in evenwicht. De sterke verticale lijnen zijn CNC-gesneden en verkrijgbaar in een reeks heldere BuzziFelt-kleuren.

Terwijl het licht door de patronen gluurt, strekken dramatische schaduwen zich uit naar de muren. Ondanks het lichtgewicht ontwerp heeft het vilten lichaam een groot oppervlak dat met een cilindrisch ontwerp geluidsgolven vasthoudt in zijn ronde lichaam. De ronde vorm vermindert op zijn beurt het geluid van alle kanten. Combineer verschillende ophang hoogtes om te voorkomen dat het geluid zich verplaatst in grote ruimtes met hoge plafonds.