Dome 120

120 x 120 x 60 cm. De Akoestische hanglamp Dome 120 heeft een symmetrische uiterlijk. Dankzij de ronde vorm is de lamp een populaire keuze voor plaatsing boven ronde en ovale tafels.
Levertijd: 4 - 6 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen 120 x 120 x 60 cm
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie plafond
Verlichting ja
Modulair nee

Productbeschrijving

De Dome 120 is de grote broer uit de Convex serie. Dankzij de ronde vorm is de lamp een populaire keuze voor plaatsing boven ronde en ovale tafels.

Met een afmeting van 120 x 120 x 60 is de Dome 120 een krachtige keuze om in grotere ruimten de akoestiek en tegelijkertijd de sfeer te verbeteren. Het handgemaakte armatuur is samengesteld uit het hoogste geluidsabsorberende materiaal in de markt en geeft de zekerheid van maximale stilte. De lamp voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en kan dankzij de optionele flockafwerking in alle denkbare kleuren geleverd worden. Hierdoor kunt u de uitstraling van de lamp perfect op uw ruimte laten aansluiten.

Dankzij de ronde vorm is de lamp een populaire keuze voor plaatsing boven ronde en ovale tafels.

Bijzonderheden:

  • Handgemaakt armatuur
  • Hoogst geluidsabsorberende vermogen in de markt
  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • 25.000 branduren (148 weken)
  • Ledverlichting voor kwalitatieve uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Collectie:

De Dome 120 is de grote broer uit de Convex serie. Het symmetrische karakter van deze serie geeft ieder model een kalme uitstraling. De unieke combinatie van volume, vorm en massa geven de aanwezigen in een ruimte een bijzonder beschut gevoel. Met maar liefst 25.000 branduren en een A+ energie-efficiëntieklasse zijn de lampen uit de Dome collectie bovendien een zeer duurzame keuze.