Dome 90

90 × 90 × 50 cm. De akoestische hanglamp Dome 90 heeft een symmetrische uiterlijk. Dankzij de ronde vorm is de lamp een populaire keuze voor plaatsing boven ronde en ovale tafels.
Levertijd: 4 - 6 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen 90 × 90 × 50 cm
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie plafond
Verlichting ja
Modulair nee

Productbeschrijving:

De Dome 90 is de meest compacte lamp uit de Dome collectie en een ideale oplossing voor akoestiekverbetering in kleinere ruimten.

Het handgemaakte armatuur is samengesteld uit het hoogste geluidsabsorberende materiaal in de markt en geeft de zekerheid van maximale stilte. De lamp voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en kan dankzij de optionele flockafwerking in alle denkbare kleuren geleverd worden. Hierdoor kunt u de uitstraling van de lamp perfect op uw ruimte laten aansluiten.

Dankzij de ronde vorm is de lamp een populaire keuze voor plaatsing boven ronde en ovale tafels.

Bijzonderheden:

  • Handgemaakt armatuur
  • Hoogst geluidsabsorberende vermogen in de markt
  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • 25.000 branduren (148 weken)
  • Ledverlichting voor kwalitatieve uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Collectie:

De Dome 90 is de kleine broer uit de Convex serie. Het symmetrische karakter van deze serie geeft ieder model een kalme uitstraling. De unieke combinatie van volume, vorm en massa geven de aanwezigen in een ruimte een bijzonder beschut gevoel. Met maar liefst 25.000 branduren en een A+ energie-efficiëntieklasse zijn de lampen uit de Dome collectie bovendien een zeer duurzame keuze.