Escher Akoestisch Paneel Met Optioneel Verlichtingselement

€326,00
60 x 52 cm. Escher is een uniek akoestisch wand- en plafondpaneel optioneel voorzien van verlichting, gemaakt van Basotect melamineschuim.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label D
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte *
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding *
Afmetingen 60 x 53 cm
Materiaal geflockt basotect melamineschuim
Installatie wand
Verlichting optioneel, polycarbonaat licht unit, 2540 Lumen, standaard DALI en switch dimbaar met geïntegreerde corridorfunctie, Talexx module CLE Quadrant lens, 350 mA, 22 Watt
Modulair ja

Opties en kleuren

Escher kan in twaalf verschillende kleuren worden geflockt. Bekijk hier de kleurkaart.

Productbeschrijving

Escher is een modulair akoestisch systeem voor wand- en plafondinstallatie geschikt voor horeca, thuis of kantoor. Het zeshoekige concept is geïnspireerd op het werk van de Nederlandse grafische kunstenaar M.C. Escher, die zijn werk baseerde op trompe-l'oeuil effecten en meetkundige patronen. Dit visueel uitgesproken product is opgebouwd uit compact zeshoekige units en kan volgens een gerepeteerd patroon tot een configuratie van willekeurige afmetingen en vormen worden uitgezet. Daardoor is het makkelijk toepasbaar op plafonds en wanden met onderbrekingen door bijvoorbeeld verlucht- en verlichtingselementen of ramen en op oppervlakken met onregelmatige contouren. Escher kan optioneel voorzien worden van verlichting en in gewenste aantallen in elke configuratie worden geïntegreerd. Deze flexibele akoestische oplossing bestaat uit telkens drie ruitvormen.