Akoestische Fotopaneel 100 mm

€255,00
Een akoestisch fotopaneel is de perfecte oplossing voor aan de wand. Met een afbeelding of kunstwerk naar keuze de akoestiek verbeteren. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor elk interieur!
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen zie productbeschrijving
Materiaal melamineschuim
Installatie wand
Verlichting nee
Modulair nee

Productbeschrijving

De bovenstaande maten zijn een indicatie, elke andere maat is mogelijk. Wel geldt, hoe groter en dikker het fotopaneel, hoe meer absorptie. Dit fotopaneel heeft een dikte van 100 mm en heeft daarmee de hoogste haalbare absorptie.

Door gebruik te maken van een fotoframe kan absorberend materiaal worden weggewerkt achter een strak gespannen en luchtdoorlatend doek. Dit doek kan bedrukt worden met een foto of kleur. Kies bijvoorbeeld voor een uitvergrootte foto, een mooie poster of een kunstwerk. Kies iets wat passend is bij het interieur of de uitstraling van het bedrijf. Het frame en doek zijn demontabel en dus kan je er ook voor kiezen te wisselen van afbeelding of het mee te nemen bij een verhuizing.

Let er goed op dat de afbeelding van een hoge resolutie is. Hier kunnen we je natuurlijk ook bij helpen door contact met ons op te nemen. 

 

Specificaties

Frame: Aluminium
Stoffering: Luchtdoorlatend textiel, bedrukt of onbedrukt, leverbaar in diverse kleuren

(Optioneel) Verlichting: indirect, middels LED-verlichtingsstrips

 

Afmetingen

1000 x 700 mm

1000 x 1000 mm

1000 x 1500 mm

1200 x 1800 mm

1800 x 2400 mm