Akoestische oplossingen voor de muur

Akoestische oplossingen voor de muur

Akoestische producten met een bevestiging direct aan de muur zijn een decoratieve manier om de akoestiek te verbeteren. In de collectie is een brede keus aan wandpanelen, akoestische stoffen en objecten.

Sorteren op:
Sorteren op:

Akoestische oplossingen voor aan de muur

Wanneer in een ruimte de akoestiek niet optimaal is, kan deze verbeterd worden door akoestische producten aan de muur te bevestigen. De meest voor de hand liggende oplossing is een wandpaneel, maar er zijn ook creatievere methoden die ook wat toevoegen aan de sfeer in de ruimte. Zo zijn fotopanelen een heel goed voorbeeld, maar kunnen ook objecten een kunstzinnige noot geven aan de ruimte, terwijl de akoestiek verbeterd wordt.

Wandpanelen verbeteren akoestiek en geven cachet

Een wandpaneel op een kale muur verbetert de akoestiek in de ruimte drastisch. Maar niet alleen het geluid in de ruimte is prettiger, het oog wil ook wat. Daarom zijn er vele verschillende soorten en vormen wandpanelen zodat er een oplossing denkbaar is voor elke ruimte. Ook kan een wandpaneel fungeren als een prikbord, zodat het naast de akoestische oplossing ook een functionele rol vervult.

Fotopanelen geven de ultieme persoonlijke touch

Met een fotopaneel zorgt de akoestische oplossing tegelijk voor een persoonlijke noot. Het is mogelijk om elke foto op het paneel te laten bedrukken, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Logo’s van tevreden klanten, foto’s van afgeleverde projecten of een fotomuur van alle medewerkers zijn zomaar een aantal voorbeelden voor het akoestische fotopaneel in een zakelijke omgeving. Uiteraard kan het thuis ook een oplossing bieden om een ruimte met slechte akoestiek op een persoonlijke manier te verbeteren.

Kunstzinnige objecten die de akoestiek verbeteren

Het verbeteren van de akoestiek in de ruimte kan ook een mooie invulling krijgen. In het assortiment van akoestieklabel.nl zijn verschillende soorten objecten opgenomen die naast hun akoestische functie, ook een esthetische rol spelen. Afhankelijk van de grootte en indeling van de ruimte waarin de akoestiek verbeterd moet worden, kunnen deze aan de wand bevestigde objecten een grote rol spelen.

Twijfelt u over de beste akoestische oplossing in een bepaalde ruimte? Onze partners van Post Acoustics doen graag bij u een meting om vervolgens een op maat gemaakt advies uit te brengen.