Akoestische oplossingen voor aan het plafond

Akoestische oplossingen voor aan het plafond

Akoestische producten met een plafondbevestiging zijn een subtiele manier om de akoestiek te verbeteren. In de collectie is een brede keus aan panelen, verlichting en hangende objecten.

Sorteren op:
Sorteren op:

Akoestische oplossingen voor aan het plafond

Wanneer een akoestische oplossing aan het plafond wordt bevestigd, heeft deze als voordeel dat het de inrichting van de ruimte niet beïnvloedt. De lampen en panelen hangen namelijk boven de hoofden van de mensen die er werken, wonen of verblijven waardoor zij op geen enkele manier hinder ondervinden van de akoestische oplossingen. Bovendien zorgen de oplossingen voor een speels effect aan het plafond, waardoor de ruimte een andere uitstraling krijgt.

Akoestische verlichting aan het plafond

Wanneer de keuze is gemaakt om een akoestische oplossing aan het plafond te bevestigen, kan het de moeite waard zijn om deze te combineren met verlichting. Er zijn vele verschillende soorten oplossingen te verzinnen, elk met een eigen akoestieklabel, waardoor er altijd een lamp beschikbaar is die past bij de ruimte in kwestie. Uiteraard zijn alle akoestische lampen uitgerust met het energiezuinige LED, waardoor de lamp lang meegaat, weinig verbruikt en dus jarenlang plezier geeft.

Akoestische panelen die aan het plafond hangen

Als de verlichting in de ruimte voldoet aan alle eisen, maar de akoestiek laat nog te wensen over, is het verstandig om te kijken naar akoestische plafondpanelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren, zodat deze vrijwel onzichtbaar bevestigd kunnen worden, of juist de aandacht kunnen trekken op een speelse manier. Natuurlijk kunnen ze op verschillende hoogtes opgehangen worden, waardoor de ruimte een nog interessantere uitstraling krijgt.

Om zeker te weten dat akoestische plafondpanelen de oplossingen bieden voor het akoestiekprobleem, kan onze partner Post Acoustics een nagalmmeting verzorgen. Uit deze meting volgt een gedetailleerd rapport op basis waarvan een op maat gemaakt advies wordt uitgebracht. Op deze manier is een optimale inrichting van de ruimte gegarandeerd en is de prijs tegenover de akoestiekverbetering altijd in balans.