Vrijstaande akoestiek producten

Vrijstaande akoestiek producten

Veel producten hebben een permanente plaatsing nodig maar soms is het prettig om de akoestiek zeer lokaal te verbeteren door verplaatsbare wanden, speelse objecten en multifunctionele akoestische zuilen.

Sorteren op:
Sorteren op:

Vrijstaande akoestische producten

Akoestische producten die niet zijn bevestigd aan het plafond of aan de wand hebben het voordeel dat ze verplaatsbaar zijn en zo multifunctioneel worden. Bij kleinere scheidingswanden en andere objecten is het zelfs heel gemakkelijk om het product continu te schuiven naar een locatie waar de akoestiek verbeterd moet worden. Bij bijvoorbeeld de belcellen is het juist belangrijk om vooraf goed te bepalen waar deze moet komen te staan, omdat deze door het gewicht niet gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Scheidingswanden zorgen snel voor privacy en verbeterde akoestiek

Met de vele scheidingswanden in het assortiment van Akoestiek Label wordt het gemakkelijk om een grotere ruimte op te delen in kleinere delen. Deze wanden zijn vaak licht van gewicht, waardoor ze snel en moeiteloos op de gewenste plek gezet kunnen worden. Uiteraard zijn ze in vele verschillende soorten, vormen en kleuren te bestellen, zodat ze altijd goed in de ruimte passen qua design.

Losstaande objecten zorgen ook voor een chique uitstraling

Er zijn verschillende soorten akoestische objecten denkbaar om de ruimte en dus ook de nagalm te breken. Zo zijn er vierkante of ronde torens verkrijgbaar die het geluid in de ruimte sterk absorberen. Het grote voordeel van deze objecten is dat ze in verschillende kleuren in stofferingen te bestellen zijn zodat ze in elke ruimte tot hun recht komen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en kunnen er andere dingen op gezet worden, zodat ze ook dienst kunnen doen als een sokkel of pilaar voor kunstwerken.

Een belcel zorgt voor privacy en een fijne werkruimte

Hoewel een belcel los staat in de ruimte, is deze niet gemakkelijk te verplaatsen. Daarom is het belangrijk om goed de afmetingen in acht te nemen, net als de oriëntatie van de deur, alvorens een belcel besteld wordt. Wanneer deze eenmaal in de ruimte is geplaatst, geeft het een geluidsdichte werkplek voor een of meerdere personen. Op deze manier kan er gemakkelijk, zonder aanpassingen aan de structuur van het kantoor, een stille werk- of vergaderruimte worden gerealiseerd.