Akoestische Bank Limbus Campus

€1.370,00
Akoestische bank van de Limbus Campus collectie van Glimakra, met vaste hoogte en breedte, en verschillende lengtes. Verkrijgbaar met verschillende stoffen bekleding in verschillende kleuren, optioneel met zitkussen.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label C
Absorptiewaarde *
Akoestische Oppervlakte **
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen zie beschrijving
Materiaal polyether
Installatie vrijstaand
Verlichting nee
Modulair nee

Productbeschrijving

Limbus Campus Bench is een bank met akoestisch beklede binnenzijde van de collectie van Glimakra. Het wit gebeitste massief essenhouten frame is aan de binnenkant opgevuld met geluidsabsorberend polyether dat met precisie is omspannen met stof. De Limbus Campus Bench heeft drie verschillende lengtes en is in diverse stoffen, elk in een aparte kleur verkrijgbaar. Los is een zitkussen bij te bestellen en van dezelfde serie is ook een tafel en een vrijstaand scherm beschikbaar. Het vrijstaande scherm is zowel op tafel te plaatsen als op te hangen aan de muur. Prijzen zijn berekend per stofcategorie.

 

Stofcategorieën

Stofcategorie 1: Lido

Stofcategorie 2: Blazer / Fenice / Main Line Flax / Synergy 

Stofcategorie 3: Illustion (alleen beschikbaar voor zitkussen).

 

Onderstaande prijzen gelden voor stofcategorie 1. Bekijk hier de stof- en kleurenkaart. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan door een account aan te maken.

 

Afmetingen

Hoogte: 450 

900 x 420 mm

1300 x 420 mm

1700 x 420 mm

 

Zitkussen:

900 x 420 mm

1300 x 420 mm

1700 x 420 mm