LimbusSit Coupé

€9.010,00
Akoestische coupé, onderdeel van de LimbusSit collectie van Glimakra, met de afmetingen 1400 x 2400 x 1440 mm. Verkrijgbaar met en zonder dak, de bekleding kan in verschillende stoffen en kleuren besteld worden.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen 1400 x 2400 x 1440 mm.
Materiaal polyether
Installatie vrijstaand
Verlichting nee
Modulair nee

Productbeschrijving

LimbusSit Coupé is een coupé die een privé werk- of overlegruimte creëert in open ruimtes als universiteiten of kantoren. De coupé is onderdeel van de serie geluidsabsorberende fauteuils en banken van het merk Glimakra en onderdeel van de grotere Limbus collectie. Van de LimbusSit serie zijn ook een bank en een fauteuil verkrijgbaar. Het polyether creëert een fijn klimaat voor een gespreksruimte of een plek waar men ongestoord kan werken, de met precisie omspannen stof is te bestellen in verschillende variaties en kleuren waardoor het perfect aan te passen is aan de ruimte. De prijs van dit product is berekend twee stofcategorieën. Optioneel is ook een essenhouten tafel toe te voegen aan de coupé. 

 

Stofcategorieën:

Stofcategorie 1: Lido

Stofcategorie 2: Blazer / Fenice / Main Line Flax / Synergy

Bekijk hier de stof- en kleurenkaart. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan door een account aan te maken.