BuzziSpace

BuzziSpace

BuzziSpace is een akoestisch meubelmerk waarbij over alle producten is nagedacht hoe de combinatie van akoestiek en esthetiek te maken. Het enorm uitgebreide assortiment richt zich voornamelijk op kantoren en woningen.

Sorteren op:
Sorteren op:

BuzziSpace

Het Belgische BuzziSpace ontwerpt en produceert akoestische oplossingen in de eigen workshop en fabriek in Bladel in Noord-Brabant. Sinds 2007 heeft BuzziSpace ook kantoren geopend in onder andere New York en Londen om zo een internationale aanwezigheid neer te zetten.

Maak werkplekken beter met de akoestische producten van BuzziSpace

BuzziSpace heeft zich voornamelijk gericht op het verbeteren van de zakelijke omgeving. Waar er steeds meer kantoortuinen en grote ruimtes worden ingericht als werkplekken, is akoestiek een belangrijke factor. Om de ruimte niet alleen akoestisch te verbeteren, maar ook inspirerend te laten werken, integreert BuzziSpace de akoestische oplossingen op slimme manieren. Zo kunnen plantenbakken heel goed fungeren als akoestiekverbeteraar terwijl het groen van de plant een extra rustgevende factor is. Ook hebben ze verlichting of scheidingswanden in spannende vormen en kleuren om de ruimte een vrolijke en creatieve noot te geven.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Bij BuzziSpace zijn de eerste akoestische producten ontstaan uit gerecyclede materialen. Nog steeds zijn ze continu bezig om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en innoveren daarom continu met nieuwe materialen en technieken. De behaalde certificeringen rondom veiligheid en het verantwoord omgaan met de bomenkap voor het benodigde hout, laat zien dat BuzziSpace daadwerkelijk geeft om het milieu en de omgeving.

Innovatieve akoestische oplossingen voor een inspirerende werkplek

BuzziSpace blinkt uit in het op een leuke en creatieve manier vormgeven van akoestiekverbetering op een werkplek. Door een ruime keuze in kleuren en vormen aan te bieden, kunnen de akoestische producten van BuzziSpace elke werkomgeving opfleuren. Bovendien vallen de producten veelal in de hogere akoestiek labels waardoor deze ook een positieve invloed uitoefenen op de nagalm in de ruimte. De producten van BuzziSpace nodigen uit om op een nieuwe manier te kijken naar de inrichting van een kantoorruimte.