De akoestische producten van De Vorm

De akoestische producten van De Vorm

De Vorm is een Nederlands bedrijf dat al sinds 2009 uitzonderlijke meubels en akoestische oplossingen produceert voor verschillende branches. De Vorm werkt vaak samen met architectenbureaus om de inrichting van de ruimte akoestisch te optimaliseren.

Sorteren op:
Sorteren op:

De filosofie van De Vorm

De producten van De Vorm worden vanuit drie kernprincipes ontworpen en geproduceerd.

Hergebruiken en recyclen waar mogelijk

De Vorm was een van de eersten die het potentieel van PET-vilt wist te benutten. Dit gerecyclede materiaal is uitermate geschikt voor producten met een akoestische functie, vanwege het geluidsabsorberende vermogen. De productie wordt lokaal uitgevoerd en waar mogelijk worden herbruikbare materialen verwerkt in de producten. Zo proberen ze de ecologisch voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Innovatie als belangrijkste motor

Voor De Vorm is innovatie een van de belangrijkste pijlers, omdat hiermee nieuwe technieken, materialen en methodes kunnen worden ontwikkeld. Het design van de producten laat weinig aan de verbeelding over, wat in dit geval een groot pluspunt is. Het product spreekt voor zich en de innovatie zit in het productieproces.

Functie boven uiterlijk

Voor De Vorm is de functie van het product altijd belangrijker dan het uiterlijk. Zeker in de akoestische producten is dit principe duidelijk te zien. Alle producten van De Vorm bij Akoestieklabel vallen in de hoogste labels. Overigens betekent dit niet dat het uiterlijk wordt vergeten; de producten worden aangeboden in verschillende kleuren zodat deze wegvallen in een ruimte of juist een interessante blikvanger worden.

Functionele akoestische producten met een duurzame achtergrond

De producten van De Vorm blinken uit in hun eenvoud. Ze passen in elke ruimte omdat de kleuren aangepast kunnen worden naar behoefte. Met de verschillende soorten producten, is er altijd een oplossing van De Vorm die de akoestiek in een ruimte kan helpen verbeteren.