Post Acoustics

Post Acoustics

Post Acoustics is al meer dan jaar actief in het verbeteren van akoestiek in grote en kleine ruimtes. Gestart met het verbeteren van de akoestiek in geluidsstudio’s en theaters, maar meet en verbetert nu in elke branche en ruimte de akoestiek.

Sorteren op:
Sorteren op:

Uitvoeren van akoestische metingen

Post Acoustics kan verschillende soorten metingen uitvoeren in een ruimte, of dit nu voor vergunningen noodzakelijk is of juist om de mensen in de ruimte een prettiger gevoel te geven. Post Acoustics kan alle metingen voor Akoestiek label uitvoeren:

  • Geluidsisolatiemeting NEN 5077
  • Geluidsniveaumeting
  • Nagalmmeting en spraakverstaanbaarheid (RT60)
  • Trillingsmeting
  • Meting ten behoeve van het activiteitenbesluit
  • NEN5077 voor een onttrekkingsvergunning

Alle metingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel met gecertificeerde apparatuur. Het rapport naar aanleiding van de meting voldoet altijd aan de geldende NEN en ISO normen.

De akoestische oplossingen van Post Acoustics

Na het uitvoeren van de akoestische meting kan Post Acoustics ook de producten leveren om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Vooral het fotopaneel kan de akoestiek in een ruimte flink verbeteren, zonder dat het uiterlijk doet vermoeden dat het een praktische toepassing heeft. Het paneel is verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen en kan voorzien worden van een afbeelding of kunstwerk naar keuze.

Voor een andere ‘look’ kan er ook gebruik gemaakt worden van Basotect melamineplaten. Deze panelen kunnen in veel formaten geleverd worden en dankzij het fijne materiaal, kan het ook in willekeurige vormen geproduceerd worden. Het kan zelfs in de vorm van het logo worden gemaakt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Akoestische functie staat voorop, maar ook design is belangrijk

Voor Post Acoustics is het verbeteren van de akoestiek de hoofdzaak. Daarom is het belangrijk om de huidige akoestiek te meten om zo inzichten te krijgen in de aandachtspunten. Met de akoestische producten van Post Acoustics kan de akoestiek in een ruimte gemakkelijk verbeterd worden, terwijl het design van de oplossing ofwel de aandacht trekt of juist zo onopvallend mogelijk wordt gemonteerd.