ReFelt

ReFelt

Akoestische producten van ReFelt. Kies uit de verschillende akoestische tegels, akoestische panelen of About A Line.

Sorteren op:
Sorteren op:

De akoestische producten van ReFelt

ReFelt is de akoestische dochteronderneming van De Vorm, een ander merk in het assortiment van akoestieklabel.nl. De producten van ReFelt zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen, waardoor het ook duurzaam is.

De voordelen van PET vilt als akoestische oplossing

PET vilt bestaat voor 100% uit polyester en wordt gemaakt van gerecyclede PET flessen. Door de textuur van het materiaal wordt het PET vilt genoemd, maar het is sterker dan de ‘normale’ vilt. Zo is het erg slijtvast en werkt het brandvertragend, waardoor het zeer veilig is. Uiteraard heeft het een hoge akoestische absorptiewaarde waardoor het bij uitstek een fijn materiaal is voor akoestische oplossingen.

Kies uit bestaande ontwerpen of breng een eigen design aan

Omdat het PET vilt een dermate flexibel materiaal is, is het mogelijk om deze op elke mogelijke manier te gebruiken. Zo zijn er al vele wandpanelen ontworpen die ook als plafondpaneel kunnen fungeren. Daarnaast zijn er workplace dividers en akoestische verlichting om zo de akoestiek in een ruimte te kunnen verbeteren. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen design in te brengen, ReFelt zorgt er vervolgens voor dat deze op maat wordt gemaakt.

De producten van ReFelt bij akoestieklabel.nl

Er is een ruim assortiment van ReFelt opgenomen in de webshop van akoestieklabel.nl. Zo zijn er de modulaire wandpanelen die elk klein van stuk zijn, maar door verschillende kleuren te gebruiken, ontstaat er een speels effect. Wanneer de creativiteit wat minder aanwezig is, kan er ook gekozen worden voor de About A Line. Deze lijn van wandpanelen heeft al een bijzonder design door gebruik te maken van verschillende kleuren, materialen en afmetingen van de gestapelde panelen. Door dit wandpaneel op een strategische plek te hangen, valt deze op door het aparte design, terwijl het de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbetert.