Viltr

Viltr

Viltr maakt creatieve, unieke en duurzame producten van PET-vilt. Met een wegwerpproduct iets nieuws en moois maken

Sorteren op:
Sorteren op:

De akoestische producten van Viltr

Het Nederlandse Viltr heeft het hoofdkantoor in Rotterdam en de showroom en werkplaats in Hellevoetsluis. Vanuit deze locaties worden de designs voor de akoestische producten ontwikkeld, worden de materialen samengesteld in de juiste kleuren en worden de eindproducten naar de klanten verstuurd.

Het gebruik van PET-vilt is duurzaam en multifunctioneel

PET-vilt wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor het een oplossing biedt voor het overschot aan plastic in de wereld. Door de manier waarop het PET-vilt wordt verwerkt, geeft het een zachte uitstraling, voelt het prettig aan en heeft het een hoge akoestische werking. Het kan gemakkelijk op elke manier gemodelleerd worden, waardoor PET-vilt in alle vormen, maten en kleuren leverbaar is.

De akoestische oplossingen voor kantoren van Viltr

De trend van de afgelopen jaren om grote ruimtes in te richten als werkplek geeft een mooi, open gevoel, maar kan akoestische uitdagingen met zich meebrengen. Zeker als mensen (video)bellen, luid met elkaar overleggen of op een andere manier geluid produceren, kunnen anderen hier hinder van ondervinden. Met de Deskify-lijn van Viltr, zal de hoeveelheid nagalm in de ruimte sterk verminderd worden, waardoor iedereen geconcentreerd kan blijven werken.

Ook voor een thuiskantoor heeft Viltr akoestische oplossingen

De akoestische oplossingen die gelden voor grote kantoorruimtes, kunnen natuurlijk ook in een thuiskantoor van pas komen. Waar thuiswerken sinds de corona-pandemie voor veel mensen ineens een groot aanpassingsvermogen vroeg, heeft Viltr de oplossingen om ook in een thuissituatie geconcentreerd te kunnen blijven werken. Zeker als er geen apart kantoor ingericht is om in rust te kunnen werken, levert de Deskify-lijn oplossingen om zelfs een keukentafel om te toveren tot een prettige werkplek.

Een oplossing van Viltr bij jou thuis of op kantoor?

Welke akoestische producten het beste werken, hangt af van de ruimte waarin de akoestiek verbeterd moet worden. Neem daarom altijd contact op met akoestieklabel.nl om te overleggen over de mogelijkheden en of de oplossingen van Viltr voor jou het beste resultaat leveren.