Mute Fit Akoestisch Paneel

€369,00
Lengte 239 cm x breedte 79 cm. Modulair asymmetrisch wandpaneel Mute Fit van De Vorm. Mute Fit panelen zijn eenvoudig te installeren en beschikbaar in alle petfelt kleuren van De Vorm.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid **
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen 239 x 79 cm
Materiaal petfelt
Installatie wand
Verlichting nee
Modulair ja

Productbeschrijving

De Mute Fit is een asymmetrisch paneel dat zijn inspiratie haalt uit het draperen van gordijnen. Het akoestische paneel kan geluiden absorberen en door de vlakke stukken zo uitgesneden worden dat het naadloos kan aansluiten op de rest van de installatie. Door meerdere wandpanelen naast elkaar te plaatsen creëer je gemakkelijk een grote akoestische wand. De panelen kunnen door middel van lijm of schroeven direct aan de muur worden bevestigt. Op plekken waar de behoefte aan geluidsdemping het grootst is, zorgt plaatsing met wat afstand tussen de muur en het paneel voor een aanzienlijke toename in de absorptie. Vul deze ruimte eventueel met rockwol of petwol voor het beste resultaat.

Standaard geleverd in donkergrijs of lichtgrijs of tegen een meerprijs in een kleur naar keuze. De panelen van de Vorm zijn verkrijgbaar in 11 kleuren petfelt.