Retro 90

Diameter 90 x 50 cm. Een cilinder in het hart van het ontwerp creëert een gerichte, verticale lichtbundel. Deze bundel geeft de Retro 90 een unieke en stijlvolle uitstraling.
Levertijd: 4 - 6 weken
Akoestiek Label
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen Diameter 90 x 50 cm
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie plafond
Verlichting ja
Modulair nee

Productbeschrijving

Het handgemaakte armatuur is samengesteld uit het hoogste geluidsabsorberende materiaal in de markt en geeft de zekerheid van maximale stilte. De lamp voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en kan dankzij de optionele flockafwerking in alle denkbare kleuren geleverd worden. Hierdoor kunt u de uitstraling van de lamp perfect op uw ruimte laten aansluiten.

Een cilinder in het hart van het ontwerp creëert een gerichte, verticale lichtbundel. Deze bundel geeft het geheel een unieke en stijlvolle uitstraling.

Bijzonderheden:

  • Handgemaakt armatuur
  • Hoogst geluidsabsorberende vermogen in de markt
  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • 25.000 branduren (148 weken)
  • Ledverlichting voor kwalitatieve uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Collectie:

De Retro 90 is de kleine broer uit de Retro familie. De ronde vormen van deze collectie passen perfect in ruimten met een Scandinavische stijl en creëren een gevoel van rust en comfort. Met maar liefst 25.000 branduren en een A+ energie-efficiëntieklasse zijn de lampen uit de Retro collectie bovendien een zeer duurzame keuze.