Rice Field 90

95 × 90 × 37,5 cm. De akoestische hanglamp Rice Field 90 is de ideale oplossing voor iedereen die in kleine tot middelgrote ruimten een gevoel van rust en comfort wil creëren.
Levertijd: 4 - 6 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen 95 × 90 × 37,5 cm
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie plafond
Verlichting ja
Modulair nee

Productbeschrijving:

De Rice Field 90 is de ideale oplossing voor iedereen die in kleine tot middelgrote ruimten een gevoel van rust en comfort wil creëren. Het handgemaakte armatuur is samengesteld uit het hoogste geluidsabsorberende materiaal in de markt en geeft de zekerheid van maximale stilte. De lamp voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en kan dankzij de optionele flockafwerking in alle denkbare kleuren geleverd worden. Hierdoor kunt u de uitstraling van de lamp perfect op uw ruimte laten aansluiten. De hoogwaardige ledverlichting voegt bovendien een gevoel van warmte toe. In grotere ruimten kan via een combinatie van meerdere Rice Field 90 lampen een unieke sfeer gecreëerd worden.

Bijzonderheden:

  • Handgemaakt armatuur
  • Hoogst geluidsabsorberende vermogen in de markt
  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • 25.000 branduren (148 weken)
  • Ledverlichting voor kwalitatieve uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Collectie:

De Rice Field 90 is kleinste model uit de Rice Field serie. Het a-symmetrische en organische lijnenspel van deze collectie is geïnspireerd op de vorm van rijstvelden en creëert een serene uitstraling en stijlvolle lichtval.