Rietveld Akoestisch Paneel

€1.437,00
Formaat 260 x 96,5 x 12 cm. Grootschalige akoestische wandinstallatie van Basotect melamineschuim. Diverse kleuren afgewerkt met flock.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie wand, plafond
Verlichting nee
Modulair optioneel

Opties

Productbeschrijving

Rietveld is een grootschalige akoestische wandinstallaties, geschikt voor horeca, kantoor en thuis interieurs. Het concept is geïnspireerd op het werk van architect Gerrit Rietveld, één van de grondleggers van De Stijl, een Nederlandse kunstbeweging van de jaren 20 die aan de basis lag van de huidige moderne architectuur. Het uit Basotect geflockte is ontwerp als een configuratie van vier rechthoekige overlappende elementen, maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Meerdere modellen zijn naast elkaar te plaatsen gekoppeld met het optionele verbindingspaneel, waarmee ook ruimtes met langere ruimtes akoestisch geoptimaliseerd kunnen worden. De panelen zijn in verschillende kleuren te bestellen. 

Afwerking

Flocktechniek. Het toevoegen van flock begint met het elektrostatisch aanbrengen van gekleurde vezels via een hechtlaag. Door daarbij gebruik te maken van een elektrostatische veld, schieten geladen vezels met hoge snelheid po en neer tussen plus en min. De vooraf aangebrachte hechtlaag zorgt op deze manier voor een permanente hechting van de vezels.