Round & Round 120

Diameter 120 x 60 cm. Met een akoestisch oppervlak van 6m2 is de Round & Round 120 is één van de meest effectieve lampen. Perfect voor hoge ruimten waar de verstaanbaarheid aanzienlijk verbeterd moet worden.
Levertijd: 4 - 6 weken
Akoestiek Label
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid *
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen Diameter 120 x 60 cm
Materiaal basotect melamineschuim
Installatie plafond
Verlichting ja
Modulair nee

Productbeschrijving:

Met een akoestisch oppervlak van 6m² is de Round & Round 120 het meest effectieve ontwerp in onze collectie. Het handgemaakte armatuur is samengesteld uit het hoogste geluidsabsorberende materiaal in de markt en geeft de zekerheid van maximale stilte. De lamp voldoet aan alle eisen van brandveiligheid en kan dankzij de optionele flockafwerking in alle denkbare kleuren geleverd worden. Hierdoor kunt u de uitstraling van de lamp perfect op uw ruimte laten aansluiten.

Vanwege de hoogte van het ontwerp zijn de lampen uit de Round & Round serie ideaal voor plaatsing in ruimten met hoge plafonds.

Bijzonderheden:

  • Handgemaakt armatuur
  • Hoogst geluidsabsorberende vermogen in de markt
  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • 25.000 branduren (148 weken)
  • Ledverlichting voor kwalitatieve uitstraling
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Collectie:

Het grote akoestische oppervlak van de lampen uit de Round & Round serie maakt deze collectie de perfecte keuze voor ruimten waar de verstaanbaarheid aanzienlijk verbeterd moet worden. Dankzij de gelaagdheid van de ontwerpen vindt het licht in iedere lamp op een subtiele manier de weg naar buiten. De lampen uit deze collectie geven hierdoor een open uitstraling mee aan de ruimte waarin zij geïnstalleerd worden.