Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Steeds meer mensen werken vaak thuis en net zo'n fijne werkplek te creëren als op kantoor hebben we een groot aanbod aan mooie akoestische producten om de concentratie, focus en privacy te verbeteren.

Sorteren op:
Sorteren op:

Thuiswerken en akoestiek

We helpen je de optimale werkplek te creëren met onmisbare akoestiek producten die zijn afgestemd op jouw manier van werken: geef je productiviteit een boost en werk in alle comfort in stilte en rust. Sluit afleidingen buiten met onze akoestische producten speciaal voor thuiswerken.

Verbeter de akoestiek in jouw thuiskantoor

Een thuiskantoor is bij uitstek een plek waarbij de akoestiek optimaal moet zijn. Veel mensen werken in een kamer met een bureau en een stoel maar zonder akoestische oplossingen. Vaak klinkt het hol en leeg, dit merken mensen vooral als ze aan het (video)bellen zijn. Dankzij de producten van Akoestieklabel.nl wordt het erg gemakkelijk om het thuiskantoor te voorzien van een prettige akoestiek.

Verschillende akoestische panelen voor het thuiskantoor

Akoestische panelen zijn gemakkelijk aan te brengen op het plafond of op de wand, waardoor deze de akoestiek in een ruimte verbeteren. De plafondpanelen zijn er vele verschillende vormen, formaten en kleuren, waardoor deze altijd afgestemd kunnen worden op de ruimte waarin ze geplaatst worden. Het grote voordeel van plafondpanelen is dat deze boven het bureau hangen, zodat ze nooit hinderen. Ook wandpanelen zijn in vele variaties verkrijgbaar en nemen geen waardevolle werkruimte in. Deze zijn ook uitstekend te gebruiken als decorelementen om je thuiswerkplek meer aan te kleden.

Bureauschermen en scheidingswanden voor thuiswerken

Werk je samen met je partner thuis of is er geen ruimte om een aparte kamer in te richten als thuiskantoor? Ook de ruimte op bijvoorbeeld de eettafel kan gebruikt worden om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Met bureauschermen kunnen de afzonderlijke werkplekken afgeschermd worden, eventueel met een verlichting in het scherm. Dit maakt het prettig om te werken in de ruimte en een partner, huisgenoot of de rest van het gezin krijgt weinig mee van het werk van degene aan het bureau. Daarnaast kunnen er ook grotere scheidingswanden tussen de tafels of bureaus worden geplaatst om nog meer afleidingen buiten te sluiten.

Akoestische verlichting

Ook verlichting kan een akoestische rol spelen. Zo biedt akoestieklabel.nl prachtige lampen aan met aan akoestische functie. De AK 2 van de Vorm is bijvoorbeeld een lamp en bureauscherm in één. Meer esthetische oplossingen zijn er van Acoustic Design Solutions of de Cherry lamp van  Akomo