Professioneel advies en begeleiding
100 % focus op akoestiek
Maatwerk producten
Vraag een offerte aan
0
Professioneel advies en begeleiding
100 % focus op akoestiek
Maatwerk producten

Over ons

Wij zijn Akoestiek Label

Alle aandacht voor akoestiek


Onze aanpak - kies voor een stijlvolle totaaloplossing

Effectief maatadvies, aandacht voor design en passie voor akoestiek: Akoestiek Label is de complete oplossing voor iedereen die op een stijlvolle manier de akoestiek in een ruimte wil verbeteren.

 

Onze belofte - Dit kun je van ons verwachten

  • Effectiviteit

Onze uitgebreide collectie garandeert maximale absorptie.

Bij Akoestiek Label heb je toegang tot de meest diverse designcollectie van hoogstaande akoestiektoepassingen. Of je nu jouw kantoor, horecazaak, bibliotheek of woning comfortabeler wilt maken; bij ons ben je aan het juiste adres.

Met de weloverwogen samenstelling van producten uit onze collectie weet je zeker dat de geluidsabsorptie voor jouw unieke ruimte maximaal is. Indien gewenst maken we met onze spraakverstaanbaarheid- en nagalmtesten het resultaat van de implementatie volledig inzichtelijk.

  • Stijl

Wij maken akoestische oplossingen comfortabel voor het oor en het oog.

Wij geloven dat een akoestische oplossing alleen effectief is wanneer deze bijdraagt aan hoe comfortabel men zich in de ruimte voelt. In onze collectie vind je daarom alleen producten die een verrijking zijn voor een ruimte en die de gebruikers een comfortabel gevoel laten ervaren.

Van de basispanelen, tussenschermen, tegels, belunits, meubels tot en met lampen, onze aandacht voor design vind je in ieder product terug. Veel van onze producten zijn te personaliseren met kleuren, patronen en bedrijfslogo’s. Neem contact op met onze experts en ontdek de mogelijkheden.  

  • Persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat iedere akoestische uitdaging anders is.

Geen mens, pand of visie is hetzelfde. Jij wilt de akoestische oplossing die het beste past bij jouw specifieke pand, omgeving en unieke stijlwensen. Dat is precies wat ons werk zo leuk maakt. In een persoonlijk gesprek ontdekken we daarom graag precies waar jij naar op zoek bent. Pas wanneer wij jouw wensen omtrent akoestiek en stijl volledig in kaart hebben gebracht, komen wij met een persoonlijk oplossing. Zo weet je zeker dat we met een oplossing komen, die bij je past en waar jij je comfortabel bij voelt. Indien nodig komen we langs voor geluidsmetingen op jouw locatie.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor persoonlijk advies. Kom jij liever langs om onder het genot van een kopje koffie jouw unieke wensen te bespreken? Je bent van harte welkom in ons atelier in Zaandam! Zo kun je gelijk de producten en materialen zien en te voelen.

  • Duidelijkheid

Wij maken deskundig akoestisch advies begrijpelijk.

Veel producenten van akoestische producten maken het voor eindgebruikers lastig om cruciale keuzecriteria als de absorptiewaarde te achterhalen. Belangrijke cijfers zitten vaak weggestopt in de kleine lettertjes.

Bij Akoestiek Label geloven we dat deze cruciale informatie maximaal transparant moet worden gemaakt. Ieder product in ons assortiment voorzien van een label waarin we de volgende informatie verwerken:

  • Akoestische waarde
  • (Akoestisch) Oppervlakte
  • Duurzaamheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Als eindgebruiker kun jij de akoestische producten op deze manier eenvoudig vergelijken en kies je gegarandeerd de juiste oplossing voor jouw unieke ruimte of toepassing. Jouw zoektocht naar de prefecte akoestische oplossing voor jouw unieke scenario verloopt op deze manier zonder gedoe.

  • Passie

Wij zijn continu op zoek naar de beste oplossingen.

Alle experts bij Akoestiek Label delen dezelfde passie: Nederland elke dag een stukje comfortabeler maken. We doen dit door de akoestiek te verbeteren in kantoor, horecazaak, bibliotheek of woningen door heel het land.

Om ook in de toekomst de beste akoestische oplossingen te kunnen garanderen volgen we de nieuwste technische ontwikkelingen omtrent akoestiekverbetering op de voet. Wil jij meer weten over de allernieuwste technieken waarmee je geluid in jouw ruimte comfortabeler kunt maken? Neem contact met ons op.

 

Onze impact

Dit is de reis die we tot nu toe hebben afgelegd

Akoesticus Michiel Post startte de reis van Akoestiek Label in 1985. Als gepassioneerde geluidstechnicus verzorgde hij een optimale akoestiekbeleving in Het Muziektheater in Amsterdam. Zijn impact in een van Nederlands grootste theaters bleef niet onopgemerkt, want korte tijd later realiseerde hij akoestiekverbetering in muziekstudio’s in binnen- en buitenland.

In de 35 jaar die volgde groeide het bedrijf steeds verder uit. De mogelijkheden voor akoestiekverbetering werden technisch meer divers en ook designontwerpen werden gerealiseerd. Daarnaast begon het bedrijf steeds meer soorten gebouwen, zoals horecagelegenheden en bibliotheken, te helpen met het optimaliseren van de akoestiek.

Vandaag de dag genieten bedrijven, huishoudens, bibliotheken en kantoren in binnen- en buitenland van een betere akoestiek dankzij Akoestiek Label.

Er is in die tijd om ons heen veel veranderd, maar Michiel heeft altijd dezelfde focus gehad: op een stijlvolle manier akoestiek verbeteren.

Zijn passie voor de toekomst is om Nederland dag een stukje comfortabeler te maken. Ons motto:

Alles voor de ultieme akoestiekervaring!

Wil jij een betere akoestiek in jouw ruimte? Neem direct contact op met ons.

Verstuur jouw geluidsopname

Via Whatsapp

0651480781
Review LogoWij scoren een op

Akoestiek Label

Valtoren 26
1505 RV
Zaandam Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »