Professioneel advies en begeleiding
100 % focus op akoestiek
Maatwerk producten
Vraag een offerte aan
0
Professioneel advies en begeleiding
100 % focus op akoestiek
Maatwerk producten

Spraakverstaanbaarheidsmeting STIPA

Post Acoustics Spraakverstaanbaarheidsmeting STIPA
Productomschrijving
Uitvoering Bij de aanschaf van een Spraakverstaanbaarheidsmeting STIPA meting komt onze expert langs voor het uitvoeren van de meting. Hier voor maken we telefonisch of per mail een afspraak. Na afloop krijg je een begrijpelijke rapportage over dit akoestisch onderzoek.  Door het uitvoeren van STIPA metingen wordt inzicht in de spraakverstaanbaa...

Uitvoering

Bij de aanschaf van een Spraakverstaanbaarheidsmeting STIPA meting komt onze expert langs voor het uitvoeren van de meting. Hier voor maken we telefonisch of per mail een afspraak. Na afloop krijg je een begrijpelijke rapportage over dit akoestisch onderzoek. 

Door het uitvoeren van STIPA metingen wordt inzicht in de spraakverstaanbaarheid of Speech Transmission Index verkregen. Aan de hand van de meetresultaten kunnen gerichte adviezen gegeven worden. Op deze manier zorgen wij voor een optimale spraakverstaanbaarheid.

Daarom is een spraakverstaanbaarheidsmeting een uitstekend middel om de akoestiek van een ruimte vast te stellen. Op basis van de meetgegevens kan beoordeeld worden of de ruimte al dan niet voldoet aan de gebruikerseisen. Hierdoor heb je de zekerheid dat je geen onnodige materialen aanschaft. Indien je na de meting besluit de benodigde materialen of producten bij ons aan te schaffen, worden de kosten van de meting bovendien van de totale kosten afgetrokken!

Een STIPA meting omvat een nagalmmeting RT60 en een spraakverstaanbaarheidsmeting

Producten en oplossingen

Producten van Akoestiek Label zijn speciaal ontwikkeld ter verbetering van de akoestiek. Het materiaal in deze producten heeft een absorberend vermogenen. Door deze te plaatsen in de desbetreffende ruimte worden de geluidsgolven als het ware ‘opgevangen.' Hierdoor worden geluidsgolven over een lange afstand (galm) verminderd, terwijl de spraakverstaanbaarheid over korte afstand juist verbetert.

Spraakverstaanbaarheidsmeting (STIPA)

Akoestiek Label  voert verschillende metingen van de akoestiek uit, waarvoor wij o.a. de software SMAART en Room EQ Wizard gebruiken. Er wordt voor de meting  van de spraakverstaanbaarheid (STIPA) gebruik gemaakt van software van NTiAudio en StudioSixDigital .Spraakverstaanbaarheid kan worden beoordeeld door meting van de STI-waarde (soms ook aangeduid als STIPA meting).

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Post Acoustics Spraakverstaanbaarheidsmeting STIPA
Post AcousticsSpraakverstaanbaarheidsmeting STIPA

Met een STIPA meting krijg je inzicht in de spraakverstaanbaarheid en an de hand van de meetresultaten kunnen we exact bepalen hoeveel absorptie materiaal nodig is voor de oplossing van het akoestiekprobleem.

Op voorraad
€544,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »