Akoestische Tegels Hexagon Diamond Lines L

€119,00
Set van 6 akoestische tegels met een diameter van 47 cm. Hexagon Diamond Lines Large zijn modulaire tegels van Refelt, gemaakt van PET Felt in 28 verschillende kleuren.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde *
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen diameter 47 cm
Materiaal petfelt
Installatie plafond, wand
Verlichting nee
Modulair ja

Productbeschrijving

De PET Felt tegel Hexagon Diamond Lines Large is een akoestische wand- of plafondtegel en de grote variant van zijn kleinere broertje. De Hexagon Diamond Large is er ook zonder lijnen, met lijnen geeft het de vorm een extra dimensie. De twee zijn ook samen te combineren, in bijvoorbeeld verschillende kleuren. De wandtegel dempt en absorbeert omgevingsgeluid en verbeterd daarmee de akoestiek in de ruimte. 

PET Felt is gemaakt van fijngemalen plastic flessen. Van de fijngemalen flessen wordt vezel gemaakt, waar een zacht maar krachtig vezel van kan worden ontwikkeld. De tegels zijn afgewerkt met een bevel-cut, wat bijdraagt aan de uitstraling van de ruime. De bevestiging van tegels is makkelijk en handzaam. Het PET Felt is UV-bestendig, weer opnieuw te recylcen, gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden,  De vilten tegels zijn daarmee zowel een praktische als een duurzame oplossing voor optimalisatie van de ruimte. 

De Hexagon Diamond Lines L is verkrijgbaar per set van 6 tegels, in 28 verschillende kleuren.