Akoestische Tegels Hexagon Plain S

€131,00
Set van 30 tegels met een diameter van 24 cm. Hexagon Plain Small zijn modulaire tegels van Refelt, gemaakt van PET Felt in 28 verschillende kleuren.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label B
Absorptiewaarde *
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen diameter 24 cm
Materiaal petfelt
Installatie plafond, wand
Verlichting nee
Modulair ja

Productbeschrijving

De Hexagon Plain S is een akoestische tegel gemaakt van PET Felt van het merk ReFelt. De zeshoekige vorm komt veel voor in de natuur, zoals bijvoorbeeld bij de bijenkorf of in kristallen. Met dit efficiënte figuur zijn mooie wand- of plafonddecoraties te maken en kan je eindeloos variëren. De met bevel-cut afgeronde randen dragen bij aan de uitstraling van de ruimte. 

PET Felt wordt gemaakt van fijngemalen plastic flessen. Hier wordt vezel van gemaakt, waar een zacht maar stevig vilt van ontstaat. Het is UV-bestendig, gaat lang mee en is weer opnieuw te recyclen. Ook is het makkelijk te onderhouden en dempt het geluid. Een duurzame oplossing voor geluidoptimalisatie voor kantoor, universiteiten, open werkplekken en thuiskantoren!

Het PET Felt is beschikbaar in 28 verschillende kleuren, de Hexagon Plain S tegel is verkrijgbaar per set van 30 tegels.