Baux Akoestische Tegel Triangle

€11,98
S - 29 x 29 cm / L - 58 x 58 cm. Akoestische tegel Triangle van Baux. Duurzaam, recyclebaar én betaalbaar. Leverbaar in twee maten en in 20 verschillende kleuren.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label C
Absorptiewaarde **
Akoestische Oppervlakte *
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding **
Afmetingen S - 29 x 29 cm / L - 58 x 58 cm
Materiaal houtwol cement
Installatie wand
Verlichting nee
Modulair ja

Productbeschrijving

Triangle S minimum bestel aantal van 5 stuks

Triangle L minimum bestel aantal van 2 stuks

De Baux akoestische hout tegels zijn uniek omdat het gemaakt is van 100% recyclebaar houtwolcement. Door verschillende tegels te combineren is het mogelijk om een uniek ontwerp te plaatsen. Ideaal aan de producten van Baux is dat ze anders dan andere akoestische producten geschikt zijn om ook in ruimtes te plaatsen die vochtiger zijn zoals badkamer of open keukens in de horeca.

De akoestische houttegels hebben een bepaalde PH-waarde waardoor schimmels zich niet kunnen nestelen in het materiaal, daarnaast zal het hout hierdoor niet rotten. Het materiaal is waterbestendig en egaliseert de luchtvochtigheid door vocht uit de lucht op te nemen, maar ook af te stoten. Hierdoor is heeft het een positieve impact op het binnenklimaat.

De houttegels hebben ook een thermische functie. Deze kunnen ook worden ingezet voor de besparing van de energierekening. Het houtwol slaat namelijk warmte uit de omgeving op en stoot het uit op het moment dat de temperatuur daalt. Uiteraard is het materiaal ook brandwerend.

De emissies van de panelen zijn zeer laag. Dit maakt Baux geschikt voor de meeste omgevingen. Ook is het geen probleem op de panelen schoon te maken met een stofzuiger. Het materiaal kan hier prima tegen.