Workplace Divider Akoestisch Bureauscherm

€107,00
Akoestisch bureauscherp Workplace Divider van het merk Refelt, gemaakt van PET Felt.
In winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding ***

De Workplace Divider van Refelt is een akoestisch bureauscherm gemaakt PET Felt, ideaal voor het creëren van een rustige maar ook veilige werkplek. Het ontwerp van anderhalve meter is heeft niet alleen geluidsreducerende eigenschappen voor bijvoorbeeld thuiswerken, maar is ook direct een oplossing voor het werken op afstand op kantoren of universiteiten. Telefoongesprekken of andere omgevingsgeluiden worden gedempt, terwijl het geluid geoptimaliseerd wordt als je zelf belt of video-meeting voert met de Workplace Divider. 

Het gebruik van PET Felt is een duurzame oplossing doordat het gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. De flessen worden fijngemalen en hiervan wordt vezel gemaakt die voor zacht en stevig vilt zorgen. PET Felt gaat lang mee, is weer opnieuw te recyclen, is UV-bestendig en makkelijk te onderhouden. Het PET Felt is verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren om te combineren met elk interieur. 

De Workplace Divider is inclusief gratis Do Not DisturBird voor als je even niet gestoord wilt worden. Makkelijk te plaatsten op de Workplace Divider. 

Afmetingen: 

1500 x 600 x 526 mm 

 

Kleuren:

Zwart

Donker Grijs

Grijs

Licht Grijs

Marmer

Donker Blauw

Kobalt

Denim 

Blauw

Hemel Blauw

Violet

Druif

Vorst

Rook

Wit

Kokosnoot

kaneel

kameel

Zand

Beige

Wijn

Rood

Honing

Oranje

Geel

Donker Groen

Groen

Limoen

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen