Workplace Divider Akoestisch Bureauscherm

€107,00
Akoestisch bureauscherm van 150 x 60 x 52,6, cm, van het merk ReFelt. Het bureauscherm is gemaakt van PET Felt en is verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 6- 8 weken
Akoestiek Label A
Absorptiewaarde ***
Akoestische Oppervlakte ***
Duurzaamheid ***
Prijs-Kwaliteitverhouding ***
Afmetingen 150 x 60 x 52,6 cm
Materiaal petfelt
Installatie staand
Verlichting nee
Modulair nee

Productomschrijving:

De Workplace Divider van Refelt is een akoestisch bureauscherm gemaakt PET Felt, ideaal voor het creëren van een rustige maar ook veilige werkplek. Het ontwerp van anderhalve meter is heeft niet alleen geluidsreducerende eigenschappen voor bijvoorbeeld thuiswerken, maar is ook direct een oplossing voor het werken op afstand op kantoren of universiteiten. Telefoongesprekken of andere omgevingsgeluiden worden gedempt, terwijl het geluid geoptimaliseerd wordt als je zelf belt of video-meeting voert met de Workplace Divider. 

Het gebruik van PET Felt is een duurzame oplossing doordat het gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. De flessen worden fijngemalen en hiervan wordt vezel gemaakt die voor zacht en stevig vilt zorgen. PET Felt gaat lang mee, is weer opnieuw te recyclen, is UV-bestendig en makkelijk te onderhouden. Het PET Felt is verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren om te combineren met elk interieur. 

De Workplace Divider is inclusief gratis Do Not DisturBird voor als je even niet gestoord wilt worden. Makkelijk te plaatsten op de Workplace Divider.